2011. augusztus 15., hétfő

A féldrágakövek/ásványok gyógyhatásai


A nemeskő-gyógyászat nagy múltra tekint vissza.A betegségek gyógykövekkel való kezelésére történő első utalásokat a kínai kultúrában találjuk. 5000 évvel ezelőttről, a Vörös Császár, Csen Nung idejéből sok feljegyzés maradt hátra a kövek gyógyerejéről, illetve, hogy ezek a kövek a XVI. századtól fontos szerepet játszottak a gyógyításban.

Napjainkban reneszánszát éli a gyógykövekkel való gyógyítás, ez a mindenre kiterjedő kiegészítő-terápiás lehetőség. A gyógyhatású féldrágakövek hatással vannak a testre, a lékekre és a szellemre, tehát egy lény minden aspektusára.

A betegségeket ENERGIAGÁTAK okozzák. Ezek olyan energiaformák, amelyek a különböző ásványokban is megtalálhatóak. Ha ez a két erőtér kölcsönös ráhangolódásba lép egymással, kioltják egymást, és így létrejöhet a gyógyulás.

Minden kő, hasonlóan a növényekhez, különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából.

Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk, gyógyíthatjuk.

Olyan ez, mintha egy zenekarban a ritmuszavar miatt elcsúszott hangszert térítenénk vissza saját ütemébe, ami elengedhetetlen a harmonikus összhangzáshoz. A féldrágakövek ilyenek.

Szervek egészséges rezonanciájának eltérését rossz közérzetként, betegségként éljük meg. A betegséget pedig okozhatja akár saját negatív gondolkodásunk, kellemetlen emlékképeink, energetikailag blokkolt környezetünk.

A féldrágakövek rezgései lelki síkon is hatékonyan működnek, és felodják érzelmi gátjainkat, rossz beidegződéseinket, harmonizálják, kisimítják testi-lelki-szellemi energiamezőnket. 

A féldrágakő/ásvány-terápiát mindig csak másodlagos kezelésként használjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése