2011. augusztus 12., péntek

Kecsketejes-kakaóvajas-mézes szappanok

Mindkét szappanom alapja olívaolaj, extra adag 100%-os finomítatlan kakaóvajjal, termelői mézzel és bio kecsketejjel készültek.
Két változatban :


  • levendulás - kávés szappankockákkal , és levendulával díszítettem (jobb oldali)
  • kamillás-körömvirágos - körömvirág szirmokkal díszítve (bal oldali)





  • A kecsketej fontos ásványokat tartalmaz : kálcium, magnézium, kálium, valamint vitaminokban is bővelkedik : A, B ,B2, B6, B12, C, D.  A tej fehérje is rengeteg tápanyagot tartalmaz, ezért az ebből készült szappan természetesen gazdag proteinekben.A kecsketej szappantól nem válik a bőr irritáltá és szárazzá, a meglévő bőrirritációk is elmúlnak.Természetesen tiszta és puha lesz tőle bőrünk.Minden bőrtípusnak jót tesz, de a leglátványosabb változást irritált, száraz, ekcémás bőrnél érhetjük el.



  • A kakaóvaj hidratálja, táplálja és feszesíti a bőrt, csökkenti a terhességi csíkok kialakulását, rugalmasan tartja a bőrt és a ráncok ellen is hatásos lehet.A legújabb kutatási eredmények alapján stresszoldó hatású, erősíti az immunrendszert, valamint a rák megelőzésére is alkalmas lehet.

  • A levendula külsőleges alkalmazásánál a fertőtlenítő,nyugtató,enyhe fájdalomcsillapító, gyulladásgátló és az izmok fáradságát mérséklő hatását emelném ki, valamint segít ellazulni.

  • A kamilla gyulladáscsökkentő hatásai jól egészíthetők ki a körömvirág hámosító, gyulladáscsökkentő és antimikróbális hatásaival, ezért ajánlott e két gyógynövény együttes alkalmazása.A kamilla-körömvirág készítmények elsősorban száraz, töredezett ,ekcémás, pikkelysömörös bőr ápolására és az enyhébb bőrgyulladások kezelésére ajánlottak, de kitűnőek a visszérbántalmak kiegészítő kezelésére is.
Ára : 85 Ft / dkg
Ha elnyerte a szappanom a tetszésed, kipróbálnád, vagy kérdésed lenne , az alábbi e-mail címre küldhetsz üzenetet :
megrendeleseink@gmail.com











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése